• Geschreven door Oortjessale.nl

  • In Zakelijk

  • Aantal keer bekeken 939

  • Reacties: 0

Het geven van oortjes aan uw leerlingen, werknemers of relaties is leuk, maar nog leuker en effectiever met uw logo erop. Veel mensen denken dat het bedrukken een dure hobby is, dat valt bij grotere aantallen gelukkig erg mee. Via Oortjessale.nl is het bedrukken van oordopjes al mogelijk vanaf 100 stuks. Lees verder..

We kunnen veel producten bedrukken, maar inmiddels weten we welke modellen het populairst zijn en goed in de smaak vallen. Onderstaand zijn de meest populaire artikelen te vinden, mocht u andere wensen hebben kunt u altijd contact met ons opnemen.

bedrukking oordopjes in doosje1

Oortjes in een gekleurd doosje

Leuke oordopjes in een herbruikbaar rond doosje. De oordopjes kunnen gemakkelijk worden gewaard in het kleurrijke doosje waardoor uw logo vaak zichtbaar is. De opdruk kan in één, twee, drie of vier kleuren. Eventueel zijn de oortjes ook zonder bedrukking te bestellen. Veruit de meeste klanten kiezen voor dit setje.

 

 

oordopjes opdruk

Oortjes in doosje

Oordopjes in een vierkant doosje, met verschillende maten 'kussentjes' zodat ze bij iedereen prettig zit. Het bewaren van oortjes in dit doosje is echter wat lastiger doordat het doosje nouw sluit. 

 

 

Een opdruk plaatsen op de producten is voor u simpel. U kunt gewoon bestellen via de webshop en stuurt na het bestellen uw logo per email naar onze klantenservice. Binnen enkele werkdagen ontvangt u per mail een digitale drukproef waar te zien is hoe het product eruit komt te zien. Na uw akkoord starten we met bedrukken en ontvangt u de bestelde oortjes binnen twee weken.
(Binnenkort meer)

Reageren

Captcha


De waardering van oortjessale.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 202 reviews.
Is dit iets?