Wil je oortjes per stuk kopen? Klik hier voor oortjes voor consumenten.

Zorginstellingen zoals ziekenhuizen of verzorgingstehuizen kunnen ook gemakkelijk koptelefoons en oordopjes kopen bij Oortjessale Zakelijk. De koptelefoons zijn geselecteerd voor het gebruik binnen de zorg. Inkopen kan al vanaf 30 stuks. Onderstaande prijzen zijn inclusief BTW. Het is mogelijk om achteraf te betalen. 

Sorteren op:
Aantal weergegeven:

Koptelefoons voor de zorg

Koptelefoons zijn voor de zorg een absolute must. Patiënten of cliënten vinden hierdoor afleiding. Echter het probleem van snel kapotte koptelefoons drijft de manager of ICT'er al snel tot wanhoop. De keuze is vaak goedkoop en snel stuk of een dure aanschaf. Op deze pagina zijn voor u diverse hoofdtelefoons verzameld die uitstekend geschikt zijn voor de zorg. Zelfs onze goedkope modellen zijn bestand tegen het geweld binnen uw organisatie, vele onderwijs en zorginstellingen hebben gekeuzes voor de koptelefoons en oordopjes van Oortjessale.

Oordopjes en koptelefoons voor ziekenhuizen

Een degelijke en goedkope koptelefoon voor uw ziekenhuis is gemakkelijk te koop via onze webshop. Ook als u liever gebruik maakt van oordopjes of producten met bedrukking kunt u bij ons terecht.

​​

 

Partij groothandel zakelijk
keurmerk

 Snelle levering
 7 dagen per week support
Eigen voorraad
 Achteraf betalen
 KvK niet verplicht
 Goedkoop
 Keurmerken
 Veilige SSL verbinding


Meer info over Oortjessale.nl

​Partijen oortelefoons en koptelefoons voor onder andere:
- Het onderwijs (School)
​- Zorg
- Een beurs
- Promotie
​- Relatiegeschenk
- Wederverkoop
- Groothandel


De waardering van oortjessale.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 52 reviews.