Levering binnen 1-2 werkdagen (NL) (indien op voorraad en zonder bedrukking - verzendinformatie)   Contactformulier 085 401 82 75 
 

Wij zijn open! Niemand aanwezig om het pakket aan te nemen? Laat dan het pakket afleveren op uw huisadres of geef onder 'opmerkingen' de gewenste afleverdatum aan.
Door drukte bij PostNL kan uw pakket enkele dagen langer onderweg zijn.

Selectie oordopjes en oortjes geschikt voor op scholen, bedrijven en de zorg. Klik hier voor de zakelijke pagina

Sorteren op:
Aantal weergegeven:

Oortjes kopen

Oordopjes kopen

Of je ze nou oortjes, oortelefoon of oordopjes noemt is eigenlijk niet belangrijk. Wel belangrijk is om goed te bedenken wat voor soort oordopjes je wilt voor je muziek. Er zijn namelijk veel verschillende oordopjes in omloop. Sommige modellen oortjes blijven hangen in de oorschelp, deze noemen we earbuds. Earbuds kopen is geen probleem via Oortjessale. Een andere bekende variant noemen we inears, dit zijn oortjes die een stukje je oor in gaan. Inears vallen hierdoor minder snel uit en geven een betere geluidskwaliteit. Maar niet iedereen vindt deze oordopjes lekker zitten. Met earbuds speel je op zeker. 
 

Goedkoopste oordopjes

Als je zoekt naar oordopjes die zo goedkoop mogelijk zijn ben je aan het juiste adres. Bovenstaande setjes zijn een selectie van goedkope oordopjes en zijn geschikt voor zowel privé als zakelijk gebruik.
 

Beste oordopjes

De beste oortjes voor een lage prijs, dat is oortjessale. Geen oordopjes van 100, 200 of zelfs 300 euro. Maar goed geluid tot 20 euro. Om direct duidelijk te zien wat de beste oordopjes zijn kun je gebruik maken van ons kwaliteitsschema. In dit schema zijn de beste oortelefoons aangeduid met een 'Uitstekend' beoordeling.

De waardering van oortjessale.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 218 reviews.

 

Koptelefoons onderwijs   Koptelefoons musea Tour Guide​   Koptelefoons partij zakelijk

 

Is dit iets?

Online goedkoop oortjes kopen op Oortjessale.nl

Naast ipod oortjes kopen voor muziek is het ook mogelijk om hoofdtelefoons, koptelefoons, een headset of accessoires online te kopen. De oortelefoons of oordopjes zijn geschikt voor alle audioapparaat met een 3.5mm aansluiting zoals een mp3, ipod, iPhone, iPad, tablet of Android telefoon. Goedkope ipod oortjes kopen of sportief met een sport oortelefoon. Speciaal voor uw bedrijf, school of zorginstelling is er een groothandel pagina. Via de groothandel is de inkoop bij grote aantallen een stuk goedkoper. Populaire tags: Oortjes kopen, oordopjes, oordoppen, oordoppen school, oortelefoon, hoofdtelefoon, koptelefoon goedkoop online kopen op Oortjessale.nl