​​

 

 Snelle levering
 Eerlijke klantenservice
 Eigen voorraad
 Achteraf betalen
 KvK niet verplicht
 Goedkoop
Keurmerken
 Veilige SSL verbinding


Meer info over Oortjessale.nl

​Partijen oortelefoons en koptelefoons voor onder andere:
- Het onderwijs (School)
​- Zorg
- Een beurs
- Promotie
​- Relatiegeschenk
- Wederverkoop
- Groothandel

 

 


​​

Meest gekozen door scholen:
Andere partijen:

oordopjes voor schoolHet zoeken van een partij oordoppen voor uw school kan lastiger zijn dan dat het in eerste instantie lijkt. Om het niet al te moeilijk te maken zijn de meest gekozen oordoppen van scholen bovenin deze pagina te vinden.

Oordoppen los
Losse oordopjes zijn het goedkoopst, maar lastig om uit te delen aangezien de draden snel door elkaar raken. Daarom leveren wij onze goedkope actie oortjes per stuk verpakt in een plastic zakje zodat uitdelen geen probleem meer is. De leerlingen dienen de oortjes zelf te bewaren, een oplossing om te voorkomen dat de oortjes iedere keer uit de knoop moeten worden gehaald zijn kabelwinders. De oordopjes kunnen worden gebruikt op alle apparaten met de standard 3.5mm jack aansluiting. Dit klinkt technisch, maar dit is gewoon de aansluiting die in elke computer, tablet en in (bijna) elke telefoon te vinden is. 

Oordoppen in een doosje
Veel scholen kiezen voor oordopjes in een doosje, dat ziet er niet alleen leuk uit maar het maakt het opbergen een stuk makkelijker. In ons assortiment hebben wij twee soorten, oordoppen in een rond gekleurd doosje en een vierkant doosje. Het ronde doosje is wat speelser en het opbergen is erg makkelijk. Het vierkante doosje is wellicht meer geschikt als geschenk, maar het opbergen is wat lastiger door de nauw sluitende deksel. Beide doosjes kunnen worden bedrukt met het logo van uw school. Erg leuk als precent voor de leerlingen!

Oordopjes voor uw school

Indien u niet goed weet voor welke oordoppen u wilt gaan kunt u ons altijd mailen of bellen. Wij kunnen u adviseren over de meest geschikte setjes en de ervaringen van andere scholen. Vanzelfsprekend kunt u ook proefsetjes aanvragen zodat u de oordopjes eerst zelf goed kunt uittesten. Er is natuurlijk ook nog de mogelijkheid om te kiezen voor een koptelefoon, dat eveneens bovenstaand te vinden is. Oordoppen partij voor uw school koopt u bij oortjessale!

De waardering van oortjessale.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 218 reviews.