Huidige leverdatum: donderdag 24 mei (NL) (indien op voorraad - verzendinformatie)   Contactformulier 085 401 82 75 

Privacy Policy

Oortjessale.nl is onderdeel van Retailsale, de Privacy Policy van Retailsale is dan ook van toepassing.

Retailsale, gevestigd aan Corkstraat 46 3047 AC Rotterdam, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze
privacyverklaring.


Contactgegevens:
https://retailsale.nl
Retailsale
Corkstraat 46
3047 AC Rotterdam
085 401 82 75

K. Schoof is de Functionaris Gegevensbescherming van Retailsale Hij is te bereiken via contact [@] retailsale.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken
Retailsale verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht
van de persoonsgegevens die wij verwerken:
- Voor- en achternaam
- Adresgegevens
- Telefoonnummer
- E-mailadres
- IP-adres
- Gegevens over jouw activiteiten op onze website
- Gegevens over jouw surfgedrag over verschillende websites heen (bijvoorbeeld omdat dit bedrijf onderdeel is van een advertentienetwerk)
- Bankrekeningnummer

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of
voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om
zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming
persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via contact [@] retailsale.nl, dan verwijderen wij deze informatie.


Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
Retailsale verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
- Het afhandelen van jouw betaling
- Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder (indien toestemming gegeven)
- Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
- Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
- Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
- Om goederen en diensten bij je af te leveren
- Retailsale analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren.
- Retailsale volgt jouw surfgedrag over verschillende websites waarmee wij onze producten en diensten afstemmen op jouw behoefte.
- Retailsale verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.


Geautomatiseerde besluitvorming
Retailsale neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om
besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Retailsale) tussen zit.


Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
Retailsale bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende
bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens: 
Persoons&adres gegevens > 7 jaar  > Wettelijke verplichting belastingdienst
Aankoopgeschiedenis > 7 jaar  > Wettelijke verplichting belastingdienst
Contact verleden email > 5 jaar > Makkelijk en snel helpen bij vragen of problemen via de klantenservice


Delen van persoonsgegevens met derden
Retailsale verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te
voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde
niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Retailsale blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
Retailsale gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de
browser van je computer, tablet of smartphone. Retailsale gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt
en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen
optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Je kunt je afmelden voor
cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je
browser verwijderen. Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/
Op deze website worden ook cookies geplaatst door derden. Dit zijn bijvoorbeeld adverteerders en/of de sociale media-bedrijven. Hieronder een overzicht:

Naam Functie Bewaartermijn
Google Tag manager [GTM-KKSFBZP] Essentiele Cookie om andere functies te laten werken Tot sluiten browser
Google Analytics [__utmv ,__utmb, __utmc, __utmt, __utma,  Anonieme verwerking over onder andere gegevens of een bezoeker eerder is geweest, tijdstippen , aankopen en wanneer de bezoeker de website verlaat. Maximaal 2 jaar
Hotjar [_hjDonePolls, _hjMinimizedPolls _HJINCLUDEDINSA MPLE] De cookie wordt gebruikt voor siteanalyse (heatmap). Deze cookies zorgen ervoor dat de feedback poll/optie geminimaliseerd blijft en niet nogmaals verschijnt als deze reeds is ingevuld.  1 jaar
Google Analytics Audiences [UA-20923558] Programma van Google om in te schatten welke bezoekers geintereseerd zijn in onze producten. Hierdoor is het mogelijk om gericht advertenties te tonen. 1 jaar
Doubleclick [UA-20923558] Programma van Google om in te schatten welke bezoekers geintereseerd zijn in onze producten. Hierdoor is het mogelijk om gericht advertenties te tonen. 2 jaar
Bing Ads [5663104] Programma van Microsoft die het gedrag van bezoekers bij kan houden nadat ze via een Bing advertentie op de website zijn gekomen. 2 jaar
Google Adwords conversion pixel [UA-20923558] Programma van Google om anoniem bij te houden welke bezoekers een order plaatsen via de website. 1 jaar
Google Dynamic Remarketing [UA-20923558] Programma van Google om in te schatten welke bezoekers geintereseerd zijn in onze producten. Hierdoor is het mogelijk om gericht advertenties te tonen. 1 jaar
Google Adwords user list [UA-20923558] Programma van Google om in te schatten welke bezoekers geintereseerd zijn in onze producten. Hierdoor is het mogelijk om gericht advertenties te tonen. 1 jaar
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     


Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking
in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Retailsale en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je
bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te
sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op
de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar contact [@] retailsale.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie
van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort),
paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek .
Retailsale wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de
volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons


Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
Retailsale neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en
ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er zijn aanwijzingen van misbruik, neem dan contact op met
onze klantenservice of via contact [@] retailsale.nl. Retailsale heeft de volgende maatregelen genomen om jouw persoonsgegevens te beveiligen:
- Beveiligingssoftware, zoals een virusscanner en firewall.
- TLS (voorheen SSL) Wij versturen jouw gegevens via een beveiligde internetverbinding. Dit kun je zien aan de adresbalk 'https' en het hangslotje in de adresbalk.

 

 

keurmerk

 Snelle levering
 7 dagen per week support
 1 euro verzendkosten*
 Direct vanuit Nederland
 Goedkoop
 iDeal, Mister Cash, Paypal
 Keurmerken
 Veilige SSL verbinding
                     *Bij brievenbuspost in EU

Meer info over Oortjessale.nl

De waardering van oortjessale.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 63 reviews.