• Geschreven door Oortjessale.nl

  • In Zakelijk

  • Aantal keer bekeken 1607

  • Reacties: 0

Ook in de zorg is een hoofdtelefoon of oortelefoon een must. Bewoners of patiënten van een verzorgingstehuis en ziekenhuis kunnen hierdoor in alle rust tv kijken of gebruik maken van de computer. Belangrijk is dat de hoofdtelefoon bestand is tegen regelmatig gebruik en een goede prijs heeft. Oortjessale heeft de aantrekkelijke opties voor u op een rij gezet. Speciaal voor de zorg!

Op onze zorgpagina hebben wij diverse hoofdtelefoons en oortelefoons die we snel in grote hoeveelheden kunnen leveren. We praten dan over aantallen wisselend van 30 stuks tot in sommige gevallen 10.000 stuks.

Maar welke van deze hoofdtelefoons en oortelefoons zijn het beste voor de zorg? Oortjessale heeft al aan vele instellingen geleverd, na feedback van scholen, tehuizen en klinieken kunnen we concluderen dat de volgende hoofdtelefoons/oortelefoons het meest geschikt zijn voor de zorg (ziekenhuis of verzorgingstehuis): Alle setjes zijn geschikt voor apparatuur voorzien van een standaard 3.5mm jack aansluiting.

 

Hoofdtelefoon 'School'
De naam zegt het eigenlijk al, een hoofdtelefoon speciaal voor scholen. Het heeft deze naam verdiend door het licht flexibiele en verstelbare ontwerp. Zo zit de koptelefoon bij iedereen prettig. Niet onbelangrijk: het is een zeer betaalbare koptelefoon. Een absolute aanrader volgens de gebruikers, ook binnen de zorg.

Klik hier voor de school koptelefoon voor de zorg.

 

 

Earbud oortjes
Verassend goede kwaliteit voor een lage prijs. Geen gekke dingen, gewoon oortjes. 
Passend op elke computer, iPad of tablet met een jack aansluiting. De oortjes zijn per stuk verpakt in een zakje en zijn daardoor gemakkelijk uit te delen. Zeer geschikt voor ziekenhuizen en andere zorginstellingen.

Klik hier voor de Basic Earbud oortjes.

 

Oortelefoons in een doosje en optioneel met eigen logo
Wil je liever iets unieks voor uw zorginstelling? Wat dacht je van deze kleurrijke in-ear oortjes in een handig herbruikbaar doosje?
Het doosje kan worden bedrukt met het logo van uw instelling, erg leuk als cadeau of promotie materiaal.

Klik hier voor de oortjes in doosje
Klik hier voor alle producten die we kunnen bedrukken

 

Of bekijk hier alle producten voor de zorg.

 


Ziekenhuis, koptelefoon, hoofdtelefoon, zorg

Reageren

Captcha


De waardering van oortjessale.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 202 reviews.
Is dit iets?