Drie knopjes, twaalf functies met je iPhone oordopjes

In de kabel van je earpod oordopjes van je iPhone zitten drie knopjes. Dat je hiermee het volume harder en zachter kan zetten weet je vast al. Er zitten echter twaalf functies verborgen in je oordopjes.

Lees meer

Mini jack aansluiting vast in iPad, iPhone of computer?

Jack aansluiting zit vast

Oeps, trek je de kabel van je koptelefoon los blijft er een stukje zitten in de jack aansluiting.. Erg zonde van de iPad, iPhone of je computer natuurlijk. Helaas komt dit zo af en toe voor. Zowel bij duurdere merken als goedkopere setjes. Aangezien dit gebruiksschade is zal geen enkele fabrikant je computer of telefoon vergoeden. Dan maar een andere oplossing vinden, we hebben ze op een rijtje gezet:

 

Lees meer

6 leuke ideeën om je oortjes te pimpen

Oortjes, iedereen heeft ze en vaak zien ze er allemaal hetzelfde uit. Natuurlijk zijn er bijzondere oortjes te koop, maar hoe zorg je er nou voor dat je oortjes echt uniek en bijzonder worden?
Pimp ze! Helemaal naar jouw idee en smaak! Inspiratie nodig? We hebben 6 leuke ideeën voor je.

Lees meer

Voorkom knopen in je oortelefoon

Je kent het vast wel, je pakt je oortjes en... jawel, in de knoop! Bekijk het filmpje en je hebt nooit meer last van vervelende knopen!

Lees meer

Waar moet je op letten bij het kiezen van een oortelefoon of hoofdtelefoon?

Er zijn veel verschillende hoofdtelefoons met nog meer verschillende specificaties. Maar waar moet je nou op letten bij het aanschaffen van een hoofdtelefoon of oortelefoon? Wat is het verschil tussen inear en earbud? We leggen de belangrijkste verschillen aan je uit.

Lees meer

Inspelen van oortjes/hoofdtelefoons.

Sommige mensen zweren erbij, anderen vinden het onzin. Het inspelen van je oortelefoon of hoofdtelefoon. Bekijk hier hoe dit in zijn werk gaat.

Lees meer
De waardering van oortjessale.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 202 reviews.
Is dit iets?