Goedkope koptelefoon school? Vanaf 30 stuks met korting! Degelijk en goedkoop.

Zoekt u een goedkope maar degelijke koptelefoon voor gebruik op school? Oortjessale heeft de veelgekozen modellen door scholen op een rijtje gezet. Al vanaf 30 stuks.

Lees meer

Hoofdtelefoons en oortelefoons voor de zorg. Ziekenhuis en verzorgingstehuis

Ook in de zorg is een hoofdtelefoon of oortelefoon een must. Bewoners of patiënten van een verzorgingstehuis en ziekenhuis kunnen hierdoor in alle rust tv kijken of gebruik maken van de computer. Belangrijk is dat de hoofdtelefoon bestand is tegen regelmatig gebruik en een goede prijs heeft. Oortjessale heeft de aantrekkelijke opties voor u op een rij gezet. Speciaal voor de zorg!

Lees meer

Koptelefoon of oortelefoon voor school - Wat vinden scholen de beste keus?

Inmiddels richt Oortjessale Zakelijk zich al een tijdje op scholen. In deze periode hebben enkele honderden scholen de koptelefoons en oortelefoontjes via ons gekocht. Niet alleen via Oortjessale Zakelijk maar ook via onze andere webshop Koptelefoon-onderwijs.nl. Het leuke is dat er bij ons een goed beeld is ontstaan over wat scholen willen en wat de beste keus is, zowel door de verkochte aantallen maar belangrijker nog, de feedback die wij terug hebben gekregen. En feedback.. dat geeft het onderwijs graag !

Lees meer

Koptelefoon of oortelefoon voor uw audiotour?

Geen museum of gallery kan tegenwoordig zonder een audiotour. Logisch, door een audiotour gaat er voor uw bezoekers een wereld open. De audio apparaten zijn vaak duurzaam maar de koptelefoons of oordopjes laten het vaak snel afweten. Erg zonde om dan een duur setje aan te schaffen. Oortjessale zet de meest geschikte setjes voor uw audiotour op een rijtje.

Lees meer

Oordopjes steeds populairder bij scholen. Waarom?

Steeds meer (basis)scholen kiezen voor oordopjes in plaats van de bekende koptelefoons. Dit is niet zomaar bleek na rondvraag bij scholen die al langere tijd oordopjes gebruiken..

Lees meer

Uw logo bedrukken op een setje oortjes.

Het geven van oortjes aan uw leerlingen, werknemers of relaties is leuk, maar nog leuker en effectiever met uw logo erop. Veel mensen denken dat het bedrukken een dure hobby is, dat valt bij grotere aantallen gelukkig erg mee. Via Oortjessale.nl is het bedrukken van oordopjes al mogelijk vanaf 100 stuks. Lees verder..

Lees meer

Veel hoofdtelefoons voor school nodig? Koptelefoons voor het onderwijs.

Scholen, de plek waar de koptelefoons sneller kapot gaan dan waar dan ook. De koptelefoon is vaak groot en erger nog.. duur! Maar dat is nergens voor nodig, Oortjessale heeft enkele modellen die zeer geschikt zijn voor het onderwijs vanaf 1,69 euro. De koptelefoon voor school!

Lees meer

Oortelefoons en hoofdtelefoons voor op de beurs

Je staat op een beurs met je bedrijf en je wilt iets unieks... Iets met geluid.. Maar de bezoekers van je stand of je presentatie hebben hiervoor oordopjes nodig. Dat mag natuurlijk niet te veel kosten en dat is geen probleem, Oortjessale heeft goedkope oortelefoons die zeer geschikt zijn!

Lees meer
De waardering van oortjessale.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 202 reviews.
Is dit iets?