• Geschreven door Oortjessale.nl

  • In Zakelijk

  • Aantal keer bekeken 1067

  • Reacties: 0

Inmiddels richt Oortjessale Zakelijk zich al een tijdje op scholen. In deze periode hebben enkele honderden scholen de koptelefoons en oortelefoontjes via ons gekocht. Niet alleen via Oortjessale Zakelijk maar ook via onze andere webshop Koptelefoon-onderwijs.nl. Het leuke is dat er bij ons een goed beeld is ontstaan over wat scholen willen en wat de beste keus is, zowel door de verkochte aantallen maar belangrijker nog, de feedback die wij terug hebben gekregen. En feedback.. dat geeft het onderwijs graag !

De keuzes van scholen

Voor ons zijn er drie toppers waar het onderwijs erg enthousiast over is. Eerst zult u voor uzelf een keuze moeten maken. Wil ik koptelefoons of liever oortelefoontjes? Doorgaans kiezen scholen voor een koptelefoon als het setje door meerdere leerlingen zal worden gebruikt. Een goede keuze gezien de hygiëne. Steeds vaker valt de keuze op losse oortelefoons waarbij iedere leerling een eigen setje krijgt. Het blijkt dat leerlingen dan zuiniger omgaan met het apparatuur aangezien ze zelf verantwoordelijk zijn voor het eigen setje. 

Koptelefoon school

Koptelefoon schoolVeel scholen zijn klaar met grote dure koptelefoons die snel stuk gaan. De keuze valt doorgaans op een goedkope koptelefoon dat ongeveer net zo lang meegaat als de grote dure. Zoals een ICT'er van een scholengemeenschap ooit tegen ons zei bij de tweede aankoop 'Ik kocht toch al ieder jaar nieuwe dure koptelefoons, dan koop ik liever ieder jaar goedkope koptelefoons!'. Inmiddels is ons populairste model de Rkop EM, met draaibare speakertjes en een rechte aansluiting zodat de koptelefoon ook werkt op tablets met een case.  Bekijk hier de Rkop EM.

 

 

Oortelefoon school

Oortjes in rond gekleurd doosjeGoedkope oortjes schoolDe scholen die ieder kind een eigen setje oortelefoontjes geven kiezen vaak tussen 'zo goedkoop mogelijk' en 'leuk en handig'. Voor de scholen die een simpel en goedkoop setje willen zijn de actie oortjes een uitkomst. De actie oortjes zijn oortelefoons dat doen wat ze moeten doen. Andere scholen kiezen voor onze oortjes in een geleurd rond doosje. Dit zijn in-ear oortjes in een -u zult het wel raden- gekleurd rond doosje. De leuke felle kleurtjes matchen met de kleur van de oortjes en doen het goed onder leerlingen. De oortjes kunnen worden bewaard in het doosje waardoor de leerlingen de oortelefoontjes niet telkens kwijt zijn. Optioneel is het zelfs mogelijk om het logo van de school te laten drukken op de oortjes.

 

Rkop FLEX kinderkoptelefoon
Speciaal voor de kleinste kinderen in de groepen 1 tot en met 3 is er een kinderkoptelefoon. De koptelefoon kan letterlijk dubbel worden gevouwen zonder stuk te gaan. Met het extra opzetstukje past het zelfs bij de kleinste kinderen.

Klik hier voor de Rkop FLEX

 

 

> Bekijk alle koptelefoons en oortjes voor school hier <

Dit zijn onze ervaringen op basis van feedback van de scholen, als u nog twijfelt wat voor uw school het beste is kunt u contact met ons opnemen, wij zullen u begeleiden bij uw keus.

Bekijk alle zakelijke producten

 

Reageren

Captcha


Blog Category


​​

De waardering van oortjessale.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 202 reviews.
Is dit iets?