• Geschreven door Oortjessale.nl

  • In Zakelijk

  • Aantal keer bekeken 219

  • Reacties: 0

Steeds meer (basis)scholen kiezen voor oordopjes in plaats van de bekende koptelefoons. Dit is niet zomaar bleek na rondvraag bij scholen die al langere tijd oordopjes gebruiken..

Regelmatig vragen scholen aan ons advies over welke koptelefoon geschikt is voor diens leerlingen. In steeds meer gevallen raden we vanaf groep 3/4 oordopjes aan. Vaak is de eerste reactie 'Is dat niet heel duur?'. Een goedkope koptelefoon heb je namelijk voor een paar euro, leg er in elke klas een stapeltje en je bent klaar. Bij oordoppen zal gezien de hygiene elke leerling een eigen setje moeten krijgen. De meest gekozen oortjes in een doosje A kosten ook een paar euro en voor een middelgrote school gaat het dan al snel om 200-400 stuks. Hoe kan dat goedkoper zijn?

Welnu:
Uit de feedback die we krijgen van klanten horen we dat de oortjes veel langer meegaan. Niet omdat de kwaliteit van oortjes hoger is. Nee, doordat iedere leerling een eigen setje ontvangt zien ze dit als bezit. Hierdoor gaan de leerlingen veel voorzichter om met het setje. Dat dit echt zo werkt blijkt ook door de vele mails en telefoontjes die we krijgen die beginnen met 'Op een andere school van ons gebruiken we nu oordopjes, die willen we ook'. 
>Bekijk alle oordopjes<

En het opbergen?
Sommige van onze setjes komen met een gratis doosje. Zoals het oortjes met doosje A. Bij andere modellen zit dit niet. Het is mogelijk om een leeg los doosje aan te schaffen of een kabelwinder mee te bestellen. Zo zorg je dat de orotjes nog langer meegaan op uw school.

Tags:

Reageren

Captcha


De waardering van oortjessale.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 202 reviews.
Is dit iets?