• Geschreven door Oortjessale.nl

  • In Tips & Trucs

  • Aantal keer bekeken 3935

  • Reacties: 1

Oortjes, iedereen heeft ze en vaak zien ze er allemaal hetzelfde uit. Natuurlijk zijn er bijzondere oortjes te koop, maar hoe zorg je er nou voor dat je oortjes echt uniek en bijzonder worden?
Pimp ze! Helemaal naar jouw idee en smaak! Inspiratie nodig? We hebben 6 leuke ideeën voor je.


1. Draad/wol

Je zal het ongetwijfeld nog hebben. (En anders vast je ouders of opa/oma wel) Je kan het goed gebruiken om het kabeltje van de oortelefoon een stuk kleurrijker te maken. Kies je eigen kleuren en zorg dat de draad niet te pluizig is. Knoop het begin van de draad vast aan de kabel. En maak telkens met een soort strik beweging de draad verder vast aan de kabel. Wil je weten hoe je dit precies doet? Bekijk het hier (Externe link)

 

 

 

 


2. Tape

Het pimpen hoeft niet veel tijd te kosten als je gebruik maakt van tape. Zeker met grote brede rollen is het zo gedaan. Het enige wat je nodig hebt is de tape, je oortjes en een schaar, dat is alles! Hoe? Bekijk de afbeelding rechts of klik hier voor een grote versie van de afbeelding!

 

 

 

 

 


3. Fluffy ding

Bijzonder, dat is het zeker. Opvallend, ja dat ook. Maar of het heel handig is laten we maar even in het midden. Wil je het proberen raden we je aan om de handleiding op deze website goed door te nemen. Succes!

 

 

 

 

 


4. Strijkkralen

Strijkkralen, de kleurrijke kraaltjes waar je de leukste vormpjes mee kan maken passen prima om je snoertje heen. Pak een scherp mesje zoals een Stanleymes en snij de kralen voorzichtig open. Vervolgens kan je de kralen makkelijk om de kabel heen plaatsen. Denk eraan dat je niet de gehele snoer bedekt met de kralen, anders is het niet meer mogelijk om je oortjes op te rollen. (Anders loop je met een soort staaf van 1 meter rond) Bron:
Julia

 

 

 

 


5. Nagellak

Less is more, een hele kleine simpele aanpassing kan je oortjes persoonlijker maken. Vooral handig als iedereen thuis, op school of op het werk hetzelfde merk telefoon heeft en dus precies dezelfde oortjes heeft. Nagellak heb je vast wel in huis.. (Jongens, vraag het maar aan je zus, moeder, vriendin of buurmeisje) Doe simpelweg wat nagellak in je favoriete kleur aan het uiteinde van de plug en je weet direct welk setje oortjes van jou is. Handig!  Bron: Josefin.

 

 

 


6. Loombands

De hype lijkt inmiddels over te zijn, hoog tijd om de doos met Loombands weer eens uit de kast te pakken. Met de Loombands kan je namelijk heel mooi je oortelefoon pimpen. Hierbij gebruik je ook direct een andere techniek, namelijk punniken! Je kan je kleuren helemaal zelf samenstellen dus veel persoonlijker dan dit zal het niet worden! Benieuwd hoe je dit kan doen? Bekijk het hier. (Externe link)

 

 

 Zoek je nog goedkope oortjes? Bekijk onze oortelefoons eens!
Heb jij nog een leuk idee? Laat het ons weten!

Reacties: 1

Ragrel 2016-03-14 17:01:31 Comment Link

Erg leuk!

Reageren

Captcha


De waardering van oortjessale.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 202 reviews.
Is dit iets?