• Geschreven door Oortjessale.nl

  • In Zakelijk

  • Aantal keer bekeken 3851

  • Reacties: 0

Scholen, de plek waar de koptelefoons sneller kapot gaan dan waar dan ook. De koptelefoon is vaak groot en erger nog.. duur! Maar dat is nergens voor nodig, Oortjessale heeft enkele modellen die zeer geschikt zijn voor het onderwijs vanaf 1,69 euro. De koptelefoon voor school!

Op onze onderwijspagina hebben wij diverse hoofdtelefoons en oortelefoons die we snel in grote hoeveelheden kunnen leveren. We praten dan over aantallen wisselend van 30 stuks tot in sommige gevallen 3000 stuks.

Maar welke van deze koptelefoons en oortelefoons zijn het beste voor het onderwijs? Oortjessale heeft al aan honderden scholen geleverd, na feedback van de scholen kunnen we concluderen dat de volgende hoofdtelefoons/oortelefoons het meest geschikt zijn voor scholen:
 

Hoofdtelefoon 'School'
De naam zegt het eigenlijk al, een hoofdtelefoon speciaal voor scholen. Het heeft deze naam verdiend door het licht flexibiele en verstelbare ontwerp. Zo zit de koptelefoon bij iedereen prettig. Niet onbelangrijk: het is een zeer betaalbare koptelefoon. Een absolute aanrader volgens de gebruikers. Koptelefoon School

Klik hier voor de school koptelefoon.

 

 

Earbud oortjes
Verassend goede kwaliteit voor een lage prijs. Geen gekke dingen, gewoon oortjes. 
Passend op elke computer, iPad of tablet met een jack aansluiting. De oortjes zijn per stuk verpakt in een zakje en zijn daardoor gemakkelijk uit te delen. Zeer geschikt voor bedrijven en scholen.

Klik hier voor de Basic Earbud oortjes.

 


Rkop FLEX kinderkoptelefoon

Speciaal voor de kleinste kinderen in de groepen 1 tot en met 3 is er een kinderkoptelefoon. De koptelefoon kan letterlijk dubbel worden gevouwen zonder stuk te gaan. Met het extra opzetstukje past het zelfs bij de kleinste kinderen.

Klik hier voor de Rkop FLEX

 

 

Oortelefoons in een doosje en optioneel met eigen logo
Wil je liever iets unieks voor de school? Wat dacht je van deze kleurrijke in-ear oortjes in een handig herbruikbaar doosje?
Het doosje kan worden bedrukt met het logo van de school, erg leuk als cadeau of promotie materiaal.

Klik hier voor de oortjes in doosje
Klik hier voor alle producten die we kunnen bedrukken

 

Of bekijk hier alle producten voor scholen.

 

Reageren

Captcha


De waardering van oortjessale.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 202 reviews.
Is dit iets?