Oordopjes steeds populairder bij scholen. Waarom?

Steeds meer (basis)scholen kiezen voor oordopjes in plaats van de bekende koptelefoons. Dit is niet zomaar bleek na rondvraag bij scholen die al langere tijd oordopjes gebruiken..

Lees meer

Mini jack aansluiting vast in iPad, iPhone of computer?

Jack aansluiting zit vast

Oeps, trek je de kabel van je koptelefoon los blijft er een stukje zitten in de jack aansluiting.. Erg zonde van de iPad, iPhone of je computer natuurlijk. Helaas komt dit zo af en toe voor. Zowel bij duurdere merken als goedkopere setjes. Aangezien dit gebruiksschade is zal geen enkele fabrikant je computer of telefoon vergoeden. Dan maar een andere oplossing vinden, we hebben ze op een rijtje gezet:

 

Lees meer

Uw logo bedrukken op een setje oortjes.

Het geven van oortjes aan uw leerlingen, werknemers of relaties is leuk, maar nog leuker en effectiever met uw logo erop. Veel mensen denken dat het bedrukken een dure hobby is, dat valt bij grotere aantallen gelukkig erg mee. Via Oortjessale.nl is het bedrukken van oordopjes al mogelijk vanaf 100 stuks. Lees verder..

Lees meer

Koptelefoon of oortelefoon voor school - Wat vinden scholen de beste keus?

Inmiddels richt Oortjessale Zakelijk zich al een tijdje op scholen. In deze periode hebben enkele honderden scholen de koptelefoons en oortelefoontjes via ons gekocht. Niet alleen via Oortjessale Zakelijk maar ook via onze andere webshop Koptelefoon-onderwijs.nl. Het leuke is dat er bij ons een goed beeld is ontstaan over wat scholen willen en wat de beste keus is, zowel door de verkochte aantallen maar belangrijker nog, de feedback die wij terug hebben gekregen. En feedback.. dat geeft het onderwijs graag !

Lees meer

Drie knopjes, twaalf functies met je iPhone oordopjes

In de kabel van je earpod oordopjes van je iPhone zitten drie knopjes. Dat je hiermee het volume harder en zachter kan zetten weet je vast al. Er zitten echter twaalf functies verborgen in je oordopjes.

Lees meer

Koptelefoon of oortelefoon voor uw audiotour?

Geen museum of gallery kan tegenwoordig zonder een audiotour. Logisch, door een audiotour gaat er voor uw bezoekers een wereld open. De audio apparaten zijn vaak duurzaam maar de koptelefoons of oordopjes laten het vaak snel afweten. Erg zonde om dan een duur setje aan te schaffen. Oortjessale zet de meest geschikte setjes voor uw audiotour op een rijtje.

Lees meer

Goedkope koptelefoon school? Vanaf 30 stuks met korting! Degelijk en goedkoop.

Zoekt u een goedkope maar degelijke koptelefoon voor gebruik op school? Oortjessale heeft de veelgekozen modellen door scholen op een rijtje gezet. Al vanaf 30 stuks.

Lees meer

Hoofdtelefoons en oortelefoons voor de zorg. Ziekenhuis en verzorgingstehuis

Ook in de zorg is een hoofdtelefoon of oortelefoon een must. Bewoners of patiënten van een verzorgingstehuis en ziekenhuis kunnen hierdoor in alle rust tv kijken of gebruik maken van de computer. Belangrijk is dat de hoofdtelefoon bestand is tegen regelmatig gebruik en een goede prijs heeft. Oortjessale heeft de aantrekkelijke opties voor u op een rij gezet. Speciaal voor de zorg!

Lees meer

6 leuke ideeën om je oortjes te pimpen

Oortjes, iedereen heeft ze en vaak zien ze er allemaal hetzelfde uit. Natuurlijk zijn er bijzondere oortjes te koop, maar hoe zorg je er nou voor dat je oortjes echt uniek en bijzonder worden?
Pimp ze! Helemaal naar jouw idee en smaak! Inspiratie nodig? We hebben 6 leuke ideeën voor je.

Lees meer

Veel hoofdtelefoons voor school nodig? Koptelefoons voor het onderwijs.

Scholen, de plek waar de koptelefoons sneller kapot gaan dan waar dan ook. De koptelefoon is vaak groot en erger nog.. duur! Maar dat is nergens voor nodig, Oortjessale heeft enkele modellen die zeer geschikt zijn voor het onderwijs vanaf 1,69 euro. De koptelefoon voor school!

Lees meer
Blog Category


​​

De waardering van oortjessale.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 209 reviews.
Is dit iets?