Huidige leverdatum: donderdag 20 december (NL) (indien op voorraad - verzendinformatie)   Contactformulier 085 401 82 75 

Klik hier voor de zakelijke pagina

Sorteren op:
Aantal weergegeven:

Oortjes kopen

Oordopjes kopen

Of je ze nou oortjes, oortelefoon of oordopjes noemt is eigenlijk niet belangrijk. Wel belangrijk is om goed te bedenken wat voor soort oordopjes je wilt voor je muziek. Er zijn namelijk veel verschillende oordopjes in omloop. Sommige modellen oortjes blijven hangen in de oorschelp, deze noemen we earbuds. Earbuds kopen is geen probleem via Oortjessale. Een andere bekende variant noemen we inears, dit zijn oortjes die een stukje je oor in gaan. Inears vallen hierdoor minder snel uit en geven een betere geluidskwaliteit. Maar niet iedereen vindt deze oordopjes lekker zitten. Met earbuds speel je op zeker. 
 

Goedkoopste oordopjes

Als je zoekt naar oordopjes die zo goedkoop mogelijk zijn kan je het beste kiezen voor onze actie oortjes. Zeker als je 3 stuks koopt zijn onze actie oortjes de goedkoopste oordopjes online in Nederland. Het is zeker een aanrader om de oortjes tussen de 7 en 10 euro goed te bekijken. Deze zijn misschien niet het aller goedkoopst maar dan hebje wel oortjes waar je even mee vooruit kan.
 

Beste oordopjes

De beste oortjes voor een lage prijs, dat is oortjessale. Geen oordopjes van 100, 200 of zelfs 300 euro. Maar goed geluid tot 20 euro. Om direct duidelijk te zien wat de beste oordopjes zijn kun je gebruik maken van ons kwaliteitsschema. In dit schema zijn de beste oortelefoons aangeduid met een 'Uitstekend' beoordeling.

 

 

 

 Snelle levering
 7 dagen per week support
 1 euro verzendkosten*
 Direct vanuit Nederland
 Goedkoop
 iDeal, Mister Cash, Paypal
 Keurmerken
 Veilige SSL verbinding
                     *Bij brievenbuspost in EU

Meer info over Oortjessale.nl


​​

De waardering van oortjessale.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 99 reviews.
Meer dan 30 stuks voor bedrijf, school, onderwijs of zorg nodig?

Online goedkoop oortjes kopen op Oortjessale.nl

Naast ipod oortjes kopen voor muziek is het ook mogelijk om hoofdtelefoons, koptelefoons, een headset of accessoires online te kopen. De oortelefoons of oordopjes zijn geschikt voor alle audioapparaat met een 3.5mm aansluiting zoals een mp3, ipod, iPhone, iPad, tablet of Android telefoon. Goedkope ipod oortjes kopen of sportief met een sport oortelefoon. Speciaal voor uw bedrijf, school of zorginstelling is er een groothandel pagina. Via de groothandel is de inkoop bij grote aantallen een stuk goedkoper. Populaire tags: Oortjes kopen, oordopjes, oordoppen, oordoppen school, oortelefoon, hoofdtelefoon, koptelefoon goedkoop online kopen op Oortjessale.nl