Levering binnen 1-2 werkdagen (NL) (indien op voorraad en zonder bedrukking - verzendinformatie)   Contactformulier 085 401 82 75 

Het online kopen van oortelefoons en hoofdtelefoons kan soms een gok zijn. Het is immers vaak lastig om op een foto te zien hoe goed een setje is. Daarom heeft Oortjessale.nl een overzichtelijk beoordelingssysteem geintroduceerd. Hierdoor is het mogelijk om in één oogopslag te zien hoe goed een setje is. De beoordeling is tot stand gekomen door onze eigen ervaringen en feedback van klanten. Op deze pagina lichten we de beoordeling verder toe.


  

'Basis' beoordeling:
Oortelefoons en hoofdtelefoons met de beoordeling 'Basis' zijn zeer scherp geprijsd. De kwaliteit is voldoende voor wie een simpel setje zoekt om muziek mee te luisteren. 

'Erg goed' beoordeling:
Oortelefoons en hoofdtelefoons met de beoordeling 'Erg goed' zijn een goede middenweg voor wie niet te veel wilt betalen maar toch wilt genieten van zijn/haar muziek. Veruit de meeste setjes op Oortjessale hebben een 'Erg goed' beoordeling.

'Uitstekend' beoordeling: 
Oortelefoons en hoofdtelefoons met de beoordeling 'Uitstekend' zijn van top kwaliteit en ideaal voor de muziekliefhebber. Deze setjes zijn vaak van een A merk of zijn gelijkwaardig hierhaan. Wist je dat je op Oortjessale.nl al vanaf 15 euro een setje hebt met de beoordeling 'uitstekend'?

Vragen, opmerkingen of ben je het niet eens met een beoordeling? Neem contact met ons op!

 

 

 Snelle levering
 Eerlijke klantenservice
 3,95 verzendkosten
 Direct vanuit Nederland
 Ideal, MisterCash, Paypal
 Goedkoop
 Keurmerken
 Veilige SSL verbinding


Meer info over Oortjessale.nl

 

 

Is dit iets?
De waardering van oortjessale.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 198 reviews.