Levering binnen 1-2 werkdagen (NL) (indien op voorraad en zonder bedrukking - verzendinformatie)   Contactformulier 085 401 82 75 

Er zijn situaties waarbij het hergebruik van koptelefoons of oortjes onwenselijk is. Bijvoorbeeld bij luistertours, audiovoorstellingen of in de zorg. Met onze wegwerp oordopjes en wegwerp koptelefoons kiest u voor een voordelige producten zonder schadelijke materialen. De luxere setjes zijn geschikt om langer mee te gaan en kunnen worden hergebruikt. 

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
€955,90
Vanaf €544,50
€290,40
Vanaf €191,18
€2,95
Vanaf €1,69
€2,95
Vanaf €1,69
€3,29
Vanaf €1,99
€24,95
Vanaf €19,95

Wegwerp oordopjes
De meest gebruikte wegwerp oortjes zijn de Rkop RL. Een zeer lage prijs voor prima oortjes voor kortdurend gebruik. Juist omdat ze gemaakt zijn voor eenmalig of kortdurend gebruik zijn onze wegwerpoortjes vrij van zware metalen of andere verontreinigende stoffen.

.Als je liever een setje zoekt dat langer mee gaat raden we het Rkop doosje A, Rkop doosje C of Rkop EAR aan. Ze kosten iets meer maar zijn gemaakt om langer en vaker te worden gebruikt. Of bekijk alle oortjes.

Wegwerp koptelefoons
Populair model wegwerp koptelefoon is de Rkop ONE. Flexibel waardoor vrijwel iedereen de koptelefoon past. Juist omdat ze gemaakt zijn voor kortdurend gebruik zijn onze wegwerpkoptelefoons vrij van zware metalen of andere verontreinigende stoffen.

Veel gebruikers kiezen voor de Rkop EM als de koptelefoons kunnen worden hergebruikt. Dit model is steviger en gaat langer mee. Voor de hygiëne kan worden gekozen voor hygiënische kapjes.

​​

 

 

 

 Snelle levering
 Eerlijke klantenservice
 Eigen voorraad
 Achteraf betalen
 KvK niet verplicht
 Goedkoop
Keurmerken
 Veilige SSL verbinding


Meer info over Oortjessale.nl

​Partijen oortelefoons en koptelefoons voor onder andere:
- Het onderwijs (School)
​- Zorg
- Een beurs
- Promotie
​- Relatiegeschenk
- Wederverkoop
- Groothandel


​​

De waardering van oortjessale.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 202 reviews.