Huidige leverdatum: dinsdag 27 juni (NL) (verzendinformatie)   Contactformulier 085 401 82 75 

Model: Awei4
Beschikbaarheid: Op voorraad
€29,95
Excl. BTW: €24,75

Draadloos muziek luisteren is steeds gangbaarder geworden, zeker met de introductie van de iPhone 7. Het grote voordeel hiervan is dat de prijzen voor een draadloos setje oortjes steeds lager worden. Dat je voor een mooi bedrag prima draadloze oordopjes kan krijgen bewijst dit setje. Voorzien van Bluetooth 4.1 waardoor een hoge geluidskwaliteit en laag stroomverbruik mogelijk is. Koppel dit setje via Bluetooth draadloos met je telefoon, tablet of computer en je hebt alle vrijheid om naar je muziek te luisteren. Zelfs bellen is mogelijk dankzij de ingebouwde microfoon en opneem-knop. Naast de standaard draadloze technologie is het setje oortjes ook voorzien van zogeheten 'noise reduction' waardoor je minder last hebt van omgevingsgeluid. Dit setje oordopjes kan overweg met de stembesturing van je telefoon waardoor je echt draadloos bent! Met 1 uur opladen kan je zeker 4-6 uur luisteren naar je muziek. De draadloze oortjes zijn geschikt om mee te sporten.

- Draadloze Bluetooth 4.1 oortjes
- Geschikt voor alle telefoons, tablets en computers met Bluetooth verbinding
- Volume bediening
- Opneem-knop
- Microfoon
- Draadloos bellen
- 1 uur opladen is 4-6 uur luisteren/bellen
- Noise reduction
- Inclusief oplaadkabel (USB)
- Geschikt voor het sporten

LET OP: De verpakking is te groot voor de brievenbus. Je kan bij het afrekenen kiezen voor brievenbuspost of pakketpost. Indien gekozen voor brievenbuspost halen wij de oortjes uit de verpakking zodat je 5 euro verzendkosten bespaard.

Drive: 9mm
Sensitivity: 90dB 3dB
Impedance: 16 15%
Frequency: 20-20000

 

De waardering van oortjessale.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 41 reviews.
Meer dan 30 stuks voor bedrijf, school, onderwijs of zorg nodig?

Online goedkoop oortjes kopen op Oortjessale.nl

Naast ipod oortjes kopen voor muziek is het ook mogelijk om hoofdtelefoons, koptelefoons, een headset of accessoires online te kopen. Alle oortelefoons of oordopjes zijn geschikt voor alle audioapparaat met een 3.5mm aansluiting zoals een mp3, ipod, iPhone, iPad, tablet, Android telefoon of Blackberry. Goedkope ipod oortjes kopen of sportief met een sport oortelefoon. Speciaal voor uw bedrijf, school of zorginstelling is er een groothandel pagina. Via de groothandel is de inkoop bij grote aantallen een stuk goedkoper. Populaire tags: Oortjes kopen, oordopjes, oordoppen, oordoppen school, oortelefoon, hoofdtelefoon, koptelefoon goedkoop online kopen op Oortjessale.nl